Rețeta Corned Beef 'n' Sauerkraut Bake poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Pentru 2,34 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție conține 506 calorii, 22 g de proteine și 34 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, carne corned beef delici, brânză elvețiană și dressing de salată cu mii de insule. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu un scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Corned Beef 'n' Sauerkraut Bake, Creamy Corned Beef Bake și Corned Beef Cabbage Bake.
Instrucțiuni
1
Într-un 1-1/2 -qt uns. vas de copt, strat de jumătate de varză murată, corned beef și brânză. Repetați straturile. Puneți dressingul pentru salată cu lingurițe peste brânză. Aranjați felii de roșii deasupra; ungeti cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De Secară Asezonați Zdrobiți Grosier
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Carne De Vită
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2
Într-o cratiță mică, topește untul rămas. Se amestecă pesmeturile; se presara deasupra caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 30-35 de minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman