Coriandru și Sumac friptură de pui cu năut și alune

Coriandru și Sumac friptură de pui cu năut și alune
Nevoie de o curs principal fără gluten? Coriandru și Sumac pui fript cu năut și alune ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 729 calorii, 36g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, lămâie, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Inghetata Cu Lapte De Cocos ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Năut prăjit cu Sumac, Pui cu ceapă și Sumac (djaj Bi-basal Wa Sumac), și Pui prăjit cu șofran, alune și miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați 2 linguri. coriandru, 2 lingurițe. sumac, chimen, piper și 1 linguriță. sare. Frecați puiul cu 1 1/2 lingură. ulei, apoi în interior și în exterior cu amestec de condimente. Pune lămâie în interiorul cavității. Puneți puiul, pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie. Legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
SumacSumac
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Prăjiți puiul 45 de minute, apoi ungeți la fiecare 15 minute sau cam așa ceva cu picături de tigaie până când o articulație a piciorului se mișcă ușor și sucurile curg limpede, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Încălziți restul de 1 1/2 lingură. uleiul și untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați stafide, coacăze, 1 1/2 linguriță. sumac și restul de 1 linguriță. coriandru și 1/2 linguriță. sare. Gatiti, amestecand, pana la puf si sizzling, 2 pana la 3 minute. Se amestecă un strop de apă, năutul și pătrunjelul și se gătește până la fierbinte. Se amestecă alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
CoacăzeCoacăze
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
SumacSumac
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Întindeți orezul pe un platou. Aranjați amestecul de naut peste orez, apoi puneți puiul deasupra și îndepărtați sfoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Se servește cu iaurt, lămâie prăjită și mai mult sumac pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
SumacSumac
8
* Găsiți în culoar spice sau la worldspice.com
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista