Cordon Bleu De Pui De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cordon Bleu de pui de casă. O porție conține 679 calorii, 54g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, boia de ardei, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/4-in. grosime; top fiecare cu șuncă și brânză.
Rulați și trageți în capete; asigurați-vă cu scobitori.
Puneți untul într-un castron puțin adânc. Într-un alt castron puțin adânc, combinați pesmetul, sarea și ardeiul. Înmuiați puiul în unt, apoi rulați în amestec de firimituri.
Transferați într-un 8-in uns. vas de copt pătrat.
Coaceți la 350 de minute timp de 40-45 de minute sau până când puiul nu mai este roz. Aruncați scobitori.