Cordon Bleu de porc
Cordon Bleu de porc este un fel principal care servește 4. O porție conține 417 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ou, făină, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cordon Bleu De Porc, Cordon Bleu Cotlet De Porc, și Cordon Bleu de muschi de porc cu sos de crema de ciuperci-mustar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Luați escalopele și așezați-le pe o scândură, așezați o felie de șuncă și brânză deasupra fiecăruia și pliați pentru a face un colet, apăsați bine marginile împreună. Luați trei farfurii diferite, puneți făină pe una, pesmet pe alta și ou pe următoarea. Înveliți fiecare colet în firimituri, apoi făină, urmată de ou, apoi înveliți din nou în firimituri.
Încălziți puțin ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, apoi adăugați coletele sfărâmate. Gatiti pe o parte pana devin aurii, aproximativ 4 minute, apoi intoarceti-le si dati tigaia la cuptor, gatiti 10 minute pana cand sunt fierte.
Se servește cu pene de lămâie și legume verzi aburite.