Cordon Bleu de porc

Cordon Bleu de porc
Cordon Bleu de porc este un fel principal care servește 4. O porție conține 417 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ou, făină, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cordon Bleu De Porc, Cordon Bleu Cotlet De Porc, și Cordon Bleu de muschi de porc cu sos de crema de ciuperci-mustar.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Luați escalopele și așezați-le pe o scândură, așezați o felie de șuncă și brânză deasupra fiecăruia și pliați pentru a face un colet, apăsați bine marginile împreună. Luați trei farfurii diferite, puneți făină pe una, pesmet pe alta și ou pe următoarea. Înveliți fiecare colet în firimituri, apoi făină, urmată de ou, apoi înveliți din nou în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Încălziți puțin ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, apoi adăugați coletele sfărâmate. Gatiti pe o parte pana devin aurii, aproximativ 4 minute, apoi intoarceti-le si dati tigaia la cuptor, gatiti 10 minute pana cand sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se servește cu pene de lămâie și legume verzi aburite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista