Cordiale De Supă De Dovleac

Cordiale De Supă De Dovleac
Cordialele de supă de dovleac sunt un fără gluten, primar și vegetarian băutură. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, dovleac, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cordiale Cherry, Blueberry Martini Cordiale, și Bomboane Cordiale De Porumb.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adauga ceapa; saut pana cand se inmoaie, dar nu se rumeneste. Se amestecă dovleacul și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se toarnă supa în pahare cordiale; se acoperă cu o păpușă de crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista