Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Coq au Vin. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 155g de proteine, 132g de grăsime, și un total de 1939 calorii. Pentru $6.76 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați vin nealcoolic, sare, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coq au Riesling paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina, 1 linguriță sare și piperul. Înveliți puiul cu amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
2
Gatiti slanina in tigaie de 12 inci la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți slănina cu lingura cu fante și scurgeți-o pe prosoape de hârtie; pus deoparte. Gatiti puiul in grasime de bacon la foc mediu aproximativ 15 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
4
Mutați puiul într-o parte a tigaiei; adăugați ceapă și ciuperci pe cealaltă parte. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana cand ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pui întreg
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scurgeți grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Crumble bacon. Se amestecă slănina și ingredientele rămase în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
7
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 35 de minute sau până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Suc
8
Îndepărtați buchetul garni; îndepărtați excesul de grăsime.