Copane De Pui Herbate La Grătar Cu Sos Alb De Grătar
Reteta de copane de pui la gratar cu sos de gratar alb este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 15 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 89 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de boia de ardei, garnitură: bucle de ceapă verde, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Drumete De Pui Herbate La Grătar Cu Sos Alb De Grătar, Copane De Pui La Grătar La Grătar, și Pui La Gratar Cu Sos De Gratar Alb.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente. Clătiți puiul și uscați; frecați amestecul peste pui.
Așezați puiul într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar. Sigilați sacul și răciți 4 până la 24 de ore.
Scoateți puiul din pungă, aruncând sacul.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură. Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 25 până la 30 de minute sau până se termină, întorcându-se o dată.
Se servește cu sos alb de grătar.