Copane De Pui Cu Ierburi La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați copane de pui cu plante coapte. Această rețetă face 4 porții cu 337 calorii, 34G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de cimbru, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Copane De Pui Prăjite Cu Ierburi De Iarnă, Copane de pui cu ierburi prăjite cu lămâie și usturoi, și Copane De Pui La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.tapetați foaia de biscuiți cu folie sau hârtie pergament de gătit.
Într-un castron mic, amestecați rozmarinul, cimbru, muștar, ulei și sare.
Periați sau frecați amestecul peste pui.
Coaceți 25 de minute, întorcându-vă o dată sau până când sucul de pui este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (cel puțin 74°).