Cookie-urile Esther ' s Gingery Chocolate Chip
Cookie-urile Esther ' s Gingery Chocolate Chip ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 145 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Cookie-urile Esther ' s Gingery Chocolate Chip, Biscuiți Cu Nucă Cu Ciocolată Integrală Din Grâu {Cookie-Urile Mele Preferate Cu Ciocolată}, și prajituri cu ciocolata fara oua / prajituri cu ciocolata moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și un al doilea raft în treimea inferioară, apoi preîncălziți la 375 F. Liniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați untul, zahărul și zahărul brun și bateți la viteză medie, răzuind vasul ocazional, până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
Adăugați oul și vanilia și bateți până se combină, aproximativ 2 minute. Cu mixerul la foc mic, adăugați amestecul de făină în 3 loturi, amestecând până se combină.
Adăugați chipsurile de ciocolată dulce-amărui și semidulce și ghimbirul confiat și pliați până se încorporează. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând plasticul direct pe suprafața aluatului și răciți cel puțin 2 ore și până la 2 zile.
Aruncați aluatul îngrămădind 2 linguri pe foile de copt, lăsând aproximativ 2 inci între fursecuri.
Coaceți, comutând fursecurile între rafturile superioare și inferioare cam la jumătatea coacerii, până se rumenesc, 12 până la 15 minute. Răciți fursecurile pe foi de copt timp de 5 minute înainte de a le transfera pe o grătar pentru a se răci complet. Continuați să coaceți prăjiturile pe foi de copt răcite. Faceți înainte: fursecurile pot fi coapte înainte și depozitate, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 3 zile.