Cookie-uri și smântână shake-uri de lapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați shake-urile cu lapte și cremă. Această rețetă face 2 porții cu 433 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână prăjituri sandwich cu ciocolată, cum ar fi oreos, lapte, înghețată vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Shake - uri de lapte cu piersici și smântână, Elvis Milk Shake-Uri, și Shake-Uri De Lapte Cu Banane.
Instrucțiuni
Puneți 3 fursecuri într-o pungă ziplock. Sigilați punga și zdrobiți fursecurile cu un sucitor. Într-un blender, combinați înghețata și laptele. Se amestecă până se omogenizează.
Adăugați fursecuri zdrobite și pulsați de câteva ori doar pentru a amesteca.
Se toarnă în 2 pahare înalte și se ornează fiecare cu o prăjitură (sau o păpușă de frișcă stropită cu sirop de ciocolată, dacă se dorește).
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "