Bacon Pull-Apart Pâine
Reteta Bacon Pull-Apart pâine poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 12. O porție conține 353 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fâșii de slănină, biscuiți cu zară, brânză mozzarella parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine Cu Slănină, Bacon Brie Trage Afară Pâine, și Ciuperci (Bacon) Trage În Afară De Pâine.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este gătită, dar nu crocantă. Folosind o lingură cu fante, scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Biscuiți separați; tăiați fiecare biscuit în sferturi.
Într-un castron mare, combinați brânza, amestecul de pansament, uleiul și slănina.
Așezați jumătate din bucățile de biscuiți într-un 10-in uns. tigaie tub canelat; se presară cu jumătate din amestecul de brânză. Se acoperă cu bucățile de biscuiți rămase și amestecul de brânză.
Se coace la 375 CP timp de 25-30 minute sau pana se rumeneste. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se inversa pe o farfurie de servire.