Budincă De Pâine Din Cartierul Francez

Budincă De Pâine Din Cartierul Francez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine din cartierul francez. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 501 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, zahăr, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cocktailul Din Cartierul Francez 75, Cocktailuri Din Cartierul Francez, și Răspândirea Brânzei Din Cartierul Francez.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați pâinea în felii groase de 1 inch. Aranjați feliile de pâine și nucile pecan pe o foaie de copt și stropiți cu unt topit; prăjiți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Pâine SandwichPâine Sandwich
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Într-un castron mare, bateți împreună ouăle, smântâna, laptele, scorțișoara, nucșoara, zahărul și vanilia. Puneți pâinea și nucile pecan într-un vas de 7x11 ușor uns în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
Nuci PecanNuci Pecan
PâinePâine
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
BolBol
4
Se toarnă amestecul de ouă peste pâine. Asigurați-vă că feliile de pâine sunt saturate cu lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
OuăOuă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute, până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți cald.

Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez

Madeiran și Pedro Ximnez sunt alegerile mele de top pentru budinca de pâine. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximnez, cu note de smochine și caramel, se împerechează atât de bine cu budinca de pâine. Madeiran este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Ashbrook Estate Verdelho cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Ashbrook Estate Verdelho
Ashbrook Estate Verdelho
Un stil vibrant, unwooded de Verdelho cu lashings de arome de fructe pe nas căsătoria cu arome de fructe tropicale și indicii de condimente pe cerul gurii. Vinul rămâne concentrat și se termină crocant și uscat, dar are o lungime puternică și răcoritoare, ceea ce face ca acest vin să fie acompaniamentul perfect pentru mâncărurile picante, pline de aromă. Renumit pentru aciditatea sa naturală, acest soi îmbătrânește frumos. Cellaring pentru mai mult de cinci ani recompensează cu condimente complexe și caprifoi și dezvoltă personaje de nuci și toasty.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista