Cookie-Uri Spirale De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile spirale de ciocolată. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 87 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 65. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți gălbenușuri de ou, fasole de vanilie, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Spiral Snowman Cookie-Uri, Spiral Cookie-Uri De Zahăr, și Fagure De Miere Spirala Sunca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru aluatul simplu: folosind un cuțit ascuțit, feliați fasolea de vanilie pe jumătate pe lungime. Separați semințele de pielea exterioară răzuind lama cuțitului de-a lungul interiorului fasolei.
Așezați semințele de fasole de vanilie, untul, zahărul, gălbenușurile de ou și coaja de portocală într-un bol de amestecare de dimensiuni medii și bateți cu un mixer electric la viteză mică până când ingredientele sunt combinate, aproximativ 1 minut.
Combinați praful de copt, sarea și făina și adăugați la amestecul de unt dintr-o dată. Bateți la viteză mică doar până când sunt combinate, aproximativ 1 minut. Nu amestecați prea mult aluatul sau va deveni dur.
Scoateți aluatul din castron. Formați-l într-un dreptunghi de 4 x 9 inci, înfășurați-l în plastic și puneți-l la frigider. Pentru aluatul de ciocolată: repetați exact aceeași procedură ca și pentru aluatul simplu, combinând pudra de cacao cu făina și adăugându-l la amestecul de unt.
Lăsați fiecare aluat să se odihnească la frigider cel puțin 1 oră. (Prefer să fac aluatul cu o zi în avans și să-l las să se odihnească peste noapte.) Peste noapte, toate aromele (portocale, vanilie, ciocolată, unt) se maturizează, iar făina și untul absorb aroma cacao. A doua zi, aluatul de ciocolată va avea o culoare mai închisă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scoateți aluatul din frigider. Va fi greu, așa că dați-i câteva rapuri rapide cu un știft pentru a ușura rularea. Făinați ușor ambele părți ale fiecărui aluat.
Rotiți ambele aluaturi într-un dreptunghi de 7 x 6 inci de aproximativ 1/8 inci grosime.
Așezați un dreptunghi deasupra celuilalt și rotiți-l într-un dreptunghi de 8 x 20 inch.
Ungeți dreptunghiul cu un strat subțire de apă pentru a ajuta aluatul să se lipească de sine.
Rotiți aluatul într-un cilindru care are o lungime de 20 inci și un diametru de 1 1/2 până la 1 3/4 inci.
Tăiați cilindrul în felii rotunde groase de 1/2 inci.
Așezați prăjiturile, tăiate cu fața în jos, pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament, la o distanță de aproximativ 1/2 inch.
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute și răciți pe un suport de sârmă. Păstrați cookie-urile într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 5 zile.