Cookie-uri Sandwich Gingersnap cu glazură de unt de lămâie

Cookie-uri Sandwich Gingersnap cu glazură de unt de lămâie
Cookie-urile sandwich Gingersnap cu glazură de unt de lămâie este un vegetarian desert. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 34. O porție conține 150 de calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri Gingersnap moi și masticabile cu glazură de unt de lămâie, Fursecuri Sandwich Gingersnap cu umplutură de lămâie, și Cookie-Uri Sandwich Funfetti Cu Glazură De Unt De Vanilie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți 1/2 cană de unt și zaharuri cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Bateți în melasă și apă până se amestecă (amestecul poate părea coagulat). La viteză mică, bateți în făină, ghimbir, scorțișoară, bicarbonat de sodiu, cuișoare și sare. Împărțiți aluatul în jumătate; înfășurați fiecare jumătate în folie de plastic. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
UntUnt
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
GhimbirGhimbir
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Încălziți cuptorul la 177°.aliniați foile de biscuiți cu hârtie pergament de gătit. Pe suprafața bine făinată, rulați jumătate din aluat la un moment dat până la grosimea de 1/8 inch (păstrați aluatul rămas la frigider).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Tăiați cu tăietor rotund de prăjituri de 2 inci. Folosind capătul mare al unui vârf de conducte sau un tăietor rotund de canap de 1/2 inch, tăiați o gaură în centrul jumătății decupajelor. Transferați cu atenție pe foile de cookie, așezându-le la o distanță de 1/2 inch. Reroll resturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 9 până la 12 minute sau până când este setat în centru. Se răcește 2 minute; scoateți din foile de cookie la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Într-un castron mare, bateți ingredientele de glazură la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Răspândiți aproximativ 1 linguriță de glazură pe fiecare prăjitură întreagă; deasupra cu cookie decupat. Dacă doriți, presărați coaja de lămâie rasă suplimentară pe glazură în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
GlazuraGlazura
Cookie-uriCookie-uri
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții34
Scor De Sănătate0
Revista