Cookie-Uri Sandwich Cu Migdale-Zmeură

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile Sandwich cu migdale-zmeură. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 194 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați pasta de migdale, zahăr, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Bare De Migdale De Zmeură Masticabile, Cookie-Uri De Migdale Masticabile, și Fursecuri mestecate cu smochine și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 350 F. Liniați 2 foi mari de copt cu pergament.
Așezați migdalele în centrul celei de-a treia foi de copt cu margini (fără căptușeală), formând un strat gros de 1/4 inch.
Măcinați fin pasta de migdale, 1 cană de zahăr și scorțișoară în procesor.
Adăugați albușuri; procesați până se omogenizează bine.
Transferați aluatul într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Apăsați aluatul în jos în 1 colț de pungă. Folosind foarfece, decupați colțul, lăsând deschiderea de 1/2 inch. Lucrând în loturi, stoarceți aluatul din pungă în 2 benzi lungi de 1/2 inch deasupra migdalelor pe foaie.
Presărați câteva migdale libere pe foaie peste benzi; rulați cu grijă fâșii în migdale pentru a acoperi ușor (aluatul va fi moale și lipicios).
Transferați cookie-urile pe foile de copt pregătite, distanțându-le.
Coaceți prăjiturile până se rumenesc ușor, inversând poziția foilor la jumătatea coacerii, aproximativ 12 minute.
Lăsați cookie-urile să stea pe foi 5 minute; transferați la raft. Cerneti zaharul pudra peste fursecuri.
Fierbeți gemul într-o cratiță mică grea la foc mediu până când gemul clocotește gros, aproximativ 30 de secunde. Mișto.
Întindeți 1/4 până la 1/2 linguriță de gem pe fundul a 1 prăjitură. Sus cu al doilea cookie, partea de jos în jos.
Transferați sandvișul pe farfurie. Repetați cu cookie-urile rămase și gem. Faceți înainte: se poate face cu 3 săptămâni înainte. A se păstra etanș la congelator. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.