Cookie-Uri Sandwich Cu Gem De Afine
Cookie-urile sandwich cu gem de afine ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 164 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, pectină de fructe pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca desert. 68 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sandwich Cu Înghețată De Afine Sălbatice, Sandviș Cu Cupcake Cu Ciocolată Și Afine, și Sandwich Cu Unt De Caju Și Afine La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați afinele,Pectina de fructe și untul într-o tigaie mare antiaderentă. Se amestecăîn mod constant la foc mediu-mare până laamestecul fierbe.
Adăugați zahăr și reveniți lafierbeți, amestecând până se dizolvă zahărul. Fierbepână când amestecul este redus la 1 1/3 cești, aproximativ5 minute.
Transferamestecați într-un vas mic de sticlă; acoperiți și răciți până când gemul este rece, cel puțin 6 ore (gemul se va îngroșa ușor în timp ce se răcește). Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Păstrați la rece.
Folosind mixerul electric, bateți untul, 1 cană de zahăr, coaja de lămâie și sarea într-un castron mare până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați gălbenușurile și bateți până se omogenizează.
Adăugați făină în 2 adaosuri, bătând doar până laamestecat după fiecare adăugare. Adunați aluatulîmpreună; împărțiți în jumătate.
Așezați 1 jumătate de aluatpe foaie de hârtie cerată sau hârtie pergament.Formați aluatul într-un pătrat cu lățimea de 1 1/2 inch sau bușteni rotunzi; neted cu degetele umezite.Înfășurați jurnalul în hârtie cerată. Repetați cua doua jumătate de aluat. Răciți aluatul până când este ferm, cel puțin 4 ore. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Păstrați la rece.
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F. Linia 2 foi mari de coacere cu margini mari, cu covorașe de copt din silicon, netezite în sus sau hârtie pergament.
Tăiați buștenii de aluat în pătrate sau runde cu grosimea de 1/4 inch.Aranjați pe foi de copt pregătite, distanțate la 2 inci.
Presărați jumătate din aluatpătrate sau rotunde cu generozitate cu brutzahar (lăsați restul simplu).
Coaceți cookie-urile, 1 foaie la un moment dat, până lamarginile sunt de aur ușor, 10 până la 12 minute.
Transferați cookie-urile în rack și răciți completely.DO înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
Chiar înainte de servire, întindeți 1 gem generousteaspoon peste partea inferioară (partea plată) a fiecărei fursecuri simple (fără zahăr). Completați fiecare cu cookie-uri cu zahăr, cu zahăr în sus și serviți.
* Numit și zahăr turbinado sau demerara;disponibil la majoritatea supermarketurilor și lamagazine de alimente naturale.
Pectina de fructe pudratepoate fi găsită pe culoarul de coacere la multesupermarketuri.