Cookie-urile de ovăz Chewy ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 110 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de extract de vanillan, stafide și nuci pecan, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cookie-Uri Masticabile Cu Fulgi De Ovăz, Cookie-Uri Masticabile Cu Fulgi De Ovăz, și Cookie-Uri Masticabile Cu Fulgi De Ovăz.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, smântână unt și zaharuri până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați ouăle, melasa și vanilia; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Combinați făina, ovăzul, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine. Se amestecă stafidele, nucile pecan și chipsurile de ciocolată. Picătură de linguri 2 în. în afară pe foi de copt unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Moi Cu Ciocolată
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Se coace la 350 la 9-10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe tigăi timp de 2 minute înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă.