Cookie-Uri Italiene De Dentiție

Rețeta cookie-urilor italiene de dentiție este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 85 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, zahăr de cofetărie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cookie-ul de dentiție, Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten, și Cookie-Uri Italiene.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți ouăle și zahărul cu un mixer electric la viteză mare.
Se amestecă timp de 6 până la 10 minute, până când amestecul este gros și palid.
Combinați făina și praful de copt împreună. Adăugați treptat făina în amestecul de ouă. Dacă aluatul este încă lipicios, puteți adăuga mai multă făină.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul în forme lungi de bușteni, cu diametrul de aproximativ 1 1/2 inci și atâta timp cât foaia de prăjituri. Acoperiți cu un prosop curat și lăsați-i să stea peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Scoateți rulourile de aluat de pe foile de prăjituri și așezați-le pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați în bucăți lungi de 1 1/2 inch. Și întoarceți-le pe foile de copt.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când devin maro deschis.
Scoateți din foile de copt pentru a se răci pe rafturile de sârmă. Aceste cookie-uri pot fi stocate timp de o lună într-un recipient etanș.