Nevoie de un desert vegetarian? Cookie-urile italiene cu lămâie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 120 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 12 cenți pe porție. 207 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de zahăr pudră, lapte cald, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Cookie-Uri Cu Picătură De Lămâie, Cookie-Uri Cu Picătură De Lămâie, și Cookie-Uri Cu Picătură De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 grade F. Înveliți ușor foaia de copt cu spray de gătit fără stick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Combinați făina, zahărul și praful de copt într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați scurtarea. Bateți cu mixerul electric la viteză mică până când scurtarea este complet amestecată în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Adăugați lapte, ou și extract de lămâie, amestecând doar până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Lămâie
Lapte
Ouă
5
Rulați aluatul în bile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Așezați 1 inch în afară pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe foaia de copt pe suportul de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
8
Pentru glazură, bateți zahărul pudră, scurtarea, 2 linguri de lapte cald și extract de lămâie într-un bol mediu cu mixer electric la viteză mică până la amestecare. Bateți în lapte cald suplimentar, puțin câte puțin, până la consistența dorită.