Cookie-uri cu fulgi de porumb s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă vegetariană servește 84 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 65 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, cereale de fulgi de porumb, ovăz de gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Bocaditos de fulgi de porumb y leche Condensada (clustere de fulgi de porumb), Porumb Fulgi De Pui, și Fulgi De Porumb Se Sfărâmă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (175 grade C). Ungeți foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Combinați zaharurile și ouăle, bătând bine. Bateți untul sau margarina în ulei, făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt. Se amestecă vanilia, extractul de lămâie și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Extract De Lămâie
Unt
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
3
Se amestecă în ovăz, nuci și nucă de cocos. Nu în ultimul rând amestecați fulgii de porumb. Aruncați cu lingurițe pe foi de gătit unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Porumb
Nuci
Ovăz
4
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 10 minute.