Cookie-Uri Fulgi De Porumb I

Cookie-Uri Fulgi De Porumb I
Cookie-uri cu fulgi de porumb s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă vegetariană servește 84 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 65 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, cereale de fulgi de porumb, ovăz de gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Bocaditos de fulgi de porumb y leche Condensada (clustere de fulgi de porumb), Porumb Fulgi De Pui, și Fulgi De Porumb Se Sfărâmă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (175 grade C). Ungeți foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați zaharurile și ouăle, bătând bine. Bateți untul sau margarina în ulei, făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt. Se amestecă vanilia, extractul de lămâie și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Extract De LămâieExtract De Lămâie
UntUnt
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se amestecă în ovăz, nuci și nucă de cocos. Nu în ultimul rând amestecați fulgii de porumb. Aruncați cu lingurițe pe foi de gătit unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
NuciNuci
OvăzOvăz
4
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții84
Scor De Sănătate0
Revista