Cookie-uri din dantelă cu Centru Gooey
Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 812 calorii, 6g de proteine, și 60g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, sirop de porumb, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe De Migdale Cu Centru De Smochine Gooey, Cookie-uri cu unt brun cu un centru de fudge Eggnog, și Unt de arahide ciocolată bucată cookie-uri cu un centru de Marshmallow pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte, faceți Centrul ganache: într-o cratiță, încălziți crema până la fierbere și turnați peste ciocolata tocată.
Bateți pentru a combina și apoi strecurați. Se răcește peste noapte. A doua zi, bateți ganache-ul într-un mixer cu un atașament de măturică până aproape rigid, dar totuși puțin lipicios.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un mixer cu un atașament de bici, combinați sarea, zahărul brun și siropul de porumb.
Adăugați făina, untul și extractul de vanilie și amestecați bine.
Adăugați espresso și nuci pecan și amestecați doar pentru a combina.
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Dollop linguri mari de aluat pe hârtie pergament, lăsând o mulțime de cameră între ele ca tuiles cookie dantelă va răspândi ca se coace la aproximativ 5-inch în diametru.
Coaceți până când marginile sunt rumenite, aproximativ 8 până la 10 minute. Când ați terminat, tuiles va fi Bulbuc și plat.
Odată ce tuiles sunt coapte, și în timp ce încă fierbinte, dar suficient de rece pentru a ține împreună, coaja individual tuiles de pe hârtie pergament, și decora-le pe un scurt, 3-4 uncii roci sau lowball pahar de băut și lăsați-le să se răcească. Repetați până când se consumă tot aluatul tuile. Când se răcește, depozitați cu atenție într-un recipient etanș.
Când sunteți gata de servit, umpleți cupele lacey tuile-cookie cu ganache și punctați cu zmeură, apoi dați-le un praf de zahăr pudră.