Cookie-Uri De Ulei
Cookie-urile de ulei ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 64 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 72 și costă 9 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Restaurant Stil usturoi și ierburi pâine scufundare ulei, Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, și Triple Umplute M&M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Caramele Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele evaporat, uleiul și vanilia până se amestecă bine.
Se amestecă zahărul și praful de copt. Se amestecă făina 1 cană la un moment dat până când aluatul devine prea rigid pentru a se amesteca. Întoarceți-vă pe o suprafață curată și frământați cât mai mult din făina rămasă. Aluatul trebuie să fie neted și nu lipicios. Păstrați aluatul acoperit cu un prosop în timp ce ciupiți bucăți de aluat de dimensiuni de lingură și rulați-le în frânghii mici de 6 inci lungime și 1/4 inch în diametru. Legați frânghiile în noduri libere și așezați-le la 2 centimetri distanță pe foile de prăjituri pregătite. Cookie-urile se vor tripla aproape în dimensiune în timpul coacerii.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc pe fund.
Scoateți din foile de cookie pentru a se răci pe rafturile de sârmă. Când se răcește, glazurați cu un amestec de zahăr și apă de cofetărie, dacă se dorește.