Cookie-Uri De Jumătate De Lună
Cookie-urile de jumătate de lună ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 92 calorii. Această rețetă servește 40. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, ou, zahăr perlat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Prune Braconate În Golful Semilunar, Prune Braconate În Golful Semilunar, și Salată De Castraveți Thailandezi Cu Susan De Jumătate De Lună pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cernem făina universală, făina de cartofi și zahărul alb împreună.
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Adăugați oul și amestecați doar până când aluatul începe să se adune. Formați aluatul într-o bilă, apoi aplatizați-l într-un disc. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Împărțiți aluatul în jumătate și înmuiați la temperatura camerei timp de 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați foile de copt cu hârtie pergament.
Frământați aluatul scurt pentru a se înmuia, adăugând mai multă făină prea lipicioasă pentru a lucra.
Rotiți 1 bucată de aluat între foi de hârtie de ceară înmuiată la o grosime de 1/8 inch.
Tăiați runde care sunt 2 1/2 inci peste folosind un cutter cookie cutat sau mucegai tarta.
Transferați cookie-urile pe foaia de copt pregătită. Repetați cu aluatul rămas.
Așezați 1/4 linguriță de conserve în centrul fiecărui cookie. Îndoiți ușor jumătate din cookie peste conserve, acoperind 2/3 din jumătatea inferioară a cookie-ului (un pic din stratul inferior al cookie-ului ar trebui să fie afișat).
Combinați zahărul perlat și nucile.
Ungeți ușor prăjiturile cu albus de ou bătut.
Se presară generos cu amestec de nuci.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 10 minute sau până la o culoare aurie palidă. Se răcește pe foi de copt timp de 10 minute, apoi se transferă în raft și se răcește complet.