O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 221 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de sare, vanilie, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri Condimentate Cu Dovleac, Portocale Și Afine, Muffins De Dovleac Portocaliu De Afine, și Pâine De Afine Cu Portocale De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile inferioare și medii și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, nucșoara, scorțișoara și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, smântână împreună unt, zahăr brun deschis și zahăr cu un mixer electric până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Bateți în ou. Bateți în coaja de vanilie și portocală, urmată de piureul de dovleac.