Cookie-Uri De Curmale Butterscotch
Butterscotch Data Cookies necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 168 calorii. Această rețetă servește 24. Dacă aveți extract de vanillan, ou, curmale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Funcționează bine ca un desert ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budincă De Curmale Și Banane Cu Sos De Butterscotch, Cookie-uri condimentate pentru curmale și stafide (aka cookie-uri pustnice), și Biscuiți Cu Unt.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, scurtarea cremei și zahărul până la lumină și pufos. Bateți în ou și vanilie.
Adăugați smântână; bate doar până se combină.
Combinați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine. Se amestecă chipsurile și curmalele de butterscotch.
Picătură de linguri 2 în. în afară pe foi de copt unse.
Se coace la 425 la 8-12 minute sau până se rumenesc ușor și se fixează.
Scoateți pe rafturile de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.