Cookie-Uri De Bufniță
Cookie-urile Owl sunt o fără gluten desert. Această rețetă servește 72 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 37 de fani. Dacă aveți la îndemână lapte, jumătăți de caju, amestec de prăjituri cu zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Triple Umplute M&M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Caramele Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, Ricciarelli, fursecuri cu migdale italiene și sfaturi pentru fursecuri de Crăciun fără Gluten, și Elvis Cookie-Uri:" Unt De Arahide " Banane Bacon Ciocolata Chip Cookies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică combinați 3/4 cană de bomboane și lapte. Se topește la foc mic, amestecând până se omogenizează.
Pregătiți amestecuri de cookie-uri conform instrucțiunilor pachetului. Amestecați ciocolata topită în jumătate din aluat. Formați aluatul de ciocolată în două rulouri lungi de 12 inci cu diametrul de aproximativ 1 inch. Înfășurați în hârtie de ceară sau folie. Se răcește până se întărește, aproximativ 2 ore.
Împărțiți aluatul simplu în jumătate. Pe o suprafață bine făinată, rotiți fiecare jumătate simplă într-un dreptunghi de 12 x 6 inch.
Așezați o rolă de ciocolată pe marginea lungă.
Roll up, apăsând aluaturi ușor împreună, astfel aluat simplu învelește rola de ciocolata. Repetați cu aluatul rămas.
Înfășurați fiecare rolă în hârtie de ceară sau folie. Se răcește aproximativ 2 ore până se întărește. Preîncălziți cuptorul la 375 F (190 C).
Tăiați fiecare rolă în felii de 1/4 inch.
Așezați 2 felii astfel încât să se atingă de foaia de copt unsă. În centrul fiecărui cerc de ciocolată, așezați una dintre bomboanele rămase pentru ochi. Unde se ating feliile, așezați un caju pentru a forma nasul.
Coaceți până când cookie-ul simplu este ușor rumenit, 8 până la 10 minute. Răciți cookie-urile pe foile de copt 2 până la 3 minute.
Scoateți și răciți pe rafturile de sârmă.