Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile cu anisetă italiană ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 257 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de anason, extract de anason, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cookie-Uri De Anisetă Italiană, Anisette Cookie-Uri Italiene, și Cookie-Uri De Anisetă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt și zahărul alb. Faceți o fântână în centru și adăugați ulei, lapte, 1 lingură extract de anason și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Anason
Praf De Copt
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă împreună până când aluatul este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Degetele de ulei și prindeți aluatul în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
5
Rulați într-o bilă și așezați-o pe o foaie de biscuiți ușor unsă, la o distanță de 1 inch, aplatizați ușor partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți timp de 8 minute. Înmuiați fursecurile în glazură cât sunt calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Glazură
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a face glazură: amestecați 1 linguriță de extract de anason și suficientă apă fierbinte la 1 cană de zahăr de cofetărie pentru a forma o glazură netedă.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.