Cookie-Uri De Anisetă Italiană
Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile cu anisetă italiană ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 257 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de anason, extract de anason, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cookie-Uri De Anisetă Italiană, Anisette Cookie-Uri Italiene, și Cookie-Uri De Anisetă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt și zahărul alb. Faceți o fântână în centru și adăugați ulei, lapte, 1 lingură extract de anason și ouă.
Se amestecă împreună până când aluatul este lipicios.
Degetele de ulei și prindeți aluatul în bucăți de 1 inch.
Rulați într-o bilă și așezați-o pe o foaie de biscuiți ușor unsă, la o distanță de 1 inch, aplatizați ușor partea superioară.
Coaceți timp de 8 minute. Înmuiați fursecurile în glazură cât sunt calde.
Pentru a face glazură: amestecați 1 linguriță de extract de anason și suficientă apă fierbinte la 1 cană de zahăr de cofetărie pentru a forma o glazură netedă.