Cookie-uri cu steag în carouri
Biscuiții cu steag în carouri ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 343 de calorii, 3 g de proteine și 16 g de grăsimi. Această rețetă servește 18 și costă 43 de cenți per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați unt, amestec de prăjituri cu zahăr, fulgi de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 9%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tort cu drapel cu ciocolată și vanilie, Dip de legume cu drapel cu carouri și Sugar Star & Flag Cookies.
Instrucțiuni
Într-un castron mare care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, combinați 1/2 cană de unt și fulgi de ciocolată. Se acopera si se pune la microunde la foc mare timp de 1-2 minute sau pana se topeste; se amestecă până la omogenizare.
Adăugați conținutul unui pachet de amestec de prăjituri, 1 ou și 2 linguri de făină; se amestecă până se combină. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1-2 ore sau până când aluatul este ferm.
Între timp, așezați untul rămas într-un castron care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde. Acoperiți și încălziți la foc mare timp de 1 minut sau până se topește. Se amestecă amestecul de prăjituri rămas, oul și făina. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1-2 ore sau până când sunt fermi.
Între timp, așezați untul rămas într-un castron care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde. Acoperiți și încălziți la foc mare timp de 1 minut sau până se topește. Se amestecă amestecul de prăjituri rămas, oul și făina. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1-2 ore sau până când sunt fermi.
Pe hârtie cerată, întindeți aluatul simplu și aluatul de ciocolată în separat de 9 inchi. x 5 inchi. dreptunghiuri.
Tăiați fiecare dreptunghi în nouă 1 inch. benzi. Stivuiți benzile în grupuri de trei, alternând benzile simple și de ciocolată și formând șase teancuri separate.
Formați două blocuri așezând câte un teanc cu vârf simplu de fiecare parte a unui teanc cu vârf de ciocolată și un teanc cu vârf de ciocolată pe fiecare parte a unui teanc cu vârf simplu; apăsați ușor împreună.
Tăiați ambele stive în 1/4-inch. felii.
Puneți 3 inchi una de alta pe foi de copt neunsate.
Coaceți la 375° timp de 10-12 minute sau până când marginile devin maro auriu. Introduceți imediat o frigărui în fiecare prăjitură.
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci complet.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.