Cookie-uri cu ouă II

Cookie-uri cu ouă II
Eggnog Cookies II este un fără lactate rețetă cu 72 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 65 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Crăciun. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ouă, bicarbonat de sodiu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fursecuri cu ouă cu cremă de unt glazură de ouă, Fursecuri condimentate cu ouă cu glazură de ouă, și Fursecuri cu ouă cu glazură de ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, cremă împreună margarina și zahărul alb până se omogenizează. Se amestecă oul și 1 cană de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
MargarinăMargarină
Lichior De OuăLichior De Ouă
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă în amestecul de zahăr, astfel încât să fie bine amestecat. Aruncați cu linguri rotunjite pe foaia de prăjituri pregătită. Aruncați cu linguri rotunjite pe foile de prăjituri pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe o grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti glazura, puneți zahărul cofetarilor într-un castron mic. Se amestecă restul de ouă câte o lingură pe rând până se atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Lichior De OuăLichior De Ouă
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se întinde pe fursecuri răcite și se lasă să se usuce înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista