Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz Încărcate

Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz Încărcate
Această rețetă face 48 de porții cu 178 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr de cofetari, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz Încărcate, Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz Încărcate, și Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz Încărcate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți 1 sau mai multe foi de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Folosind un mixer, cremă untul, scurtarea și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScurtareaScurtarea
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ouăle și bateți până când amestecul este de culoare deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Adăugați laptele de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
6
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, praful de copt, ghimbirul, nucșoara, scorțișoara, cuișoarele și ienibaharul într-un alt bol; amestecați ingredientele uscate în amestecul de unt. Îndoiți în fulgi de ovăz, stafide, nuci și vanilie. Picătură de heaping lingurite, 2 inch afară, pe foi cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
StafideStafide
VanilieVanilie
NuciNuci
UntUnt
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Cookie-uriCookie-uri
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
7
Coaceți până se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Între timp, pregătiți glazura: într-o cratiță mică, încălziți untul la foc mediu până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Scoateți de pe foc; amestecați zahărul și vanilia cofetarilor. Se amestecă suficientă apă (3 până la 4 linguri) pentru a face consistența înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
GlazurăGlazură
ApăApă
10
Stropiți pe prăjiturile calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Revista