Cookie-Uri Cu Fistic De Ovăz
Fulgi de ovăz Fistic Cookie-uri este un fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 31 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fulgi De Ovăz Afine Fistic Cookie-Uri, Fistic & Afine Fulgi De Ovăz Cookie-Uri, și Fistic Afine Fulgi De Ovăz Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună amestecul de făină, făina de ovăz, psyllium, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Pune deoparte.
Puneți untul în vasul unui mixer de suport. Rotiți-l la viteză medie până când untul este întins în castron.
Adăugați zahărul alb și brun. Când zaharurile sunt complet combinate cu untul și fac o substanță cremoasă de unt, opriți mixerul standului.
Finalizarea aluatului: cu mixerul standului în funcțiune, adăugați ouăle, pe rând.
Se toarnă extractul de vanilie.
Se toarnă aproximativ 1/4 din amestecul uscat în aluat, cu mixerul standului în funcțiune. Când făina a dispărut complet în aluat, adăugați mai multe. Continuați acest lucru până când toate ingredientele uscate sunt amestecate în ingredientele umede.
Adăugați ovăzul, fisticul și cireșele uscate în castron. Când sunt complet încorporate în aluat, opriți mixerul standului.
Răzuiește aluatul într-un bol mare și acoperă cu folie de plastic. La frigider cel puțin 2 ore înainte de coacere. (Cel mai bine este să lăsați aluatul la frigider peste noapte.)
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați o bucată de hârtie pergament pe o foaie de copt.
Folosind o lingură mică de înghețată, scoateți o minge de aluat. (Dacă nu aveți o lingură de înghețată, faceți o minge de aluat de dimensiunea unei mingi de ping-pong.) Puneți șase bile de aluat, distanțate uniform, pe foaia de copt pregătită. Glisați foaia de copt în cuptor.
Coaceți până când fursecurile sunt clare la margini, dar încă puțin moi în centru, 12 până la 15 minute. Scoateți cookie-urile în timp ce acestea sunt încă moi la atingere.
Lăsați-le să se răcească pe foaia de copt cel puțin 20 de minute înainte de a le muta cu atenție într-un suport de răcire.
Repetați cu aluatul rămas. Sau, puteți înfășura aluatul în plastic și îl puteți păstra la frigider. Puteți face un lot de cookie-uri calde atunci când doriți.
Variații: dacă nu puteți mânca lactate, puteți face acest lucru cu bețe "untoase" făcute pentru vegani. Dacă nu puteți mânca nuci, nu folosiți fisticul!
Sugestii: dacă coaceți în greutate, puteți înlocui oricare dintre ultimele ingrediente, în funcție de preferințele dvs. alimentare. Ne plac și chipsurile de ciocolată, stafidele, nucile sau afinele uscate în aceste fursecuri.
Pe porție (1 cookie): calorii: 186; grăsime totală: 10 grame; grăsimi saturate: 4 grame; proteine: 4 grame; carbohidrați totali: 22 grame; zahăr: 12 grame; fibră: 2 grame; Colesterol: 24 miligrame; Sodiu: 119 miligrame