Cookie-Uri Cu Amprentă De Unt De Ciocolată-Migdale

Cookie-Uri Cu Amprentă De Unt De Ciocolată-Migdale
Această rețetă servește 30. O porție conține 148 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, unt, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ciocolata Migdale Unt Degetul Mare Cookie-Uri (Paleo + Vegan), Fursecuri cu amprentă de ciocolată cu migdale, și Ciocolata Thumbprint Unt De Arahide Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: sac de patiserie cu vârf de stea
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2
Pentru cookie-uri: reglați rafturile la treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 375 de grade F. aliniați două foi de copt cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un bol mediu și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Combinați untul și untul de migdale în vasul unui mixer de suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau într-un castron mare dacă utilizați un mixer de mână). Bateți la viteză medie-mare până se omogenizează și se combină. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MigdaleUnt De Migdale
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați zahărul brun și 1/3 cană de zahăr granulat și continuați să bateți până la lumină și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
6
Adăugați oul și vanilia și bateți până se combină. Reglați viteza la mediu-scăzut și adăugați făina în două loturi, amestecând până când tocmai a fost încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
7
Combinați migdalele tocate și restul de 3 linguri de zahăr granulat într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
(23)(23)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Scoateți chiar și linguri de aluat de prăjituri, rulați în bile și apoi dragați în amestecul de migdale-zahăr. Spațiați bilele la aproximativ 2 centimetri distanță pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Pastă Portocalie și GalbenăColorant Alimentar Pastă Portocalie și Galbenă
(23)(23)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Coaceți până când fursecurile apar uscate și ușor crăpate pe partea de sus și maro auriu pe partea de jos, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Folosiți partea rotunjită a unei lingurițe pentru a face o indentare în centrul fiecărui cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
11
Lăsați-le să se răcească câteva minute pe foile de copt, apoi transferați-le într-un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
12
Pentru umplutura de ganache de ciocolată: în timp ce prăjiturile se răcesc, combinați ciocolata și smântâna grea într-un bol sigur cu microunde și încălziți timp de 45 de secunde, amestecând bine între fiecare, până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Lăsați să se răcească complet la temperatura camerei.
14
Umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea medie cu ganache de ciocolată. Pipe aproximativ 1 linguriță de ganache în centrul fiecărui cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
15
Serviți sau refrigerați într-un recipient etanș până la 3 zile.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista