Cookie-Uri Confetti
Cookie-urile Confetti ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 393 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte praf, zahăr granulat, stropi curcubeu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 274 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cookie-Uri Confetti, Cookie-Uri Confetti, și Cookie-Uri Confetti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 F.
Combinați zaharurile, făina, praful de copt, sarea și stropiți în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete și amestecați la viteză mică până când se combină bine.
Adăugați uleiul și vanilia și vâsliți din nou pentru a distribui. Ingredientele umede vor acționa ca lipici pentru a ajuta ingredientele uscate să formeze grupuri mici; continuați să vâsliți până când se întâmplă acest lucru.
Întindeți ciorchinii pe o tigaie căptușită cu pergament sau Silpat.
Coaceți timp de 20 de minute, despărțindu-le ocazional. Firimiturile ar trebui să fie încă ușor umede la atingere; se vor usca și se vor întări pe măsură ce se răcesc.
Lăsați firimiturile să se răcească complet înainte de a le folosi într-o rețetă sau de a le eșarfa de mână. Depozitate într-un recipient etanș, firimiturile se vor păstra proaspete timp de 1 săptămână la temperatura camerei sau 1 lună la frigider sau congelator.
Pentru cookie-urile Confetti
Combinați untul, zahărul și glucoza în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete și smântână împreună pe mediu-înalt timp de 2 până la 3 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului, adăugați ouăle și vanilia și bateți timp de 7 până la 8 minute.
Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați făina, laptele praf, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu, sarea și stropii curcubeu.
Se amestecă doar până când aluatul se unește, nu mai mult de 1 minut. (Nu vă îndepărtați de mașină în timpul acestui pas, altfel veți risca să amestecați prea mult aluatul.) Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă.
Încă la viteză mică, adăugați firimiturile de tort de ziua de naștere și amestecați timp de 30 de secunde—doar până când sunt încorporate.
Folosind o lingură de înghețată de 2 3/4 uncii (sau o măsură de 1/3 cană), porționați aluatul pe o tigaie căptușită cu pergament. Bateți vârfurile cupolelor de aluat pentru biscuiți. Înfășurați bine tigaia în folie de plastic și dați-o la frigider timp de cel puțin 1 oră sau până la 1 săptămână. Nu coaceți prăjiturile de la temperatura camerei-nu se vor coace corect.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Aranjați aluatul răcit la o distanță de cel puțin 4 inci pe tigăi de foi căptușite cu pergament sau Silpat.
Coaceți timp de 18 minute. Cookie-urile se vor umfla, vor crăpa și se vor răspândi. După 18 minute, acestea ar trebui să fie foarte ușor rumenite pe margini (maro auriu pe fund). Centrele vor arăta doar semnele de început ale culorii. Lăsați fursecurile la cuptor pentru un minut suplimentar, dacă culorile nu se potrivesc și fursecurile par încă palide și aluate la suprafață.
Răciți cookie-urile complet pe tăvile de foi înainte de a le transfera pe o farfurie sau într-un recipient etanș pentru depozitare. La temperatura camerei, cookie-urile se vor păstra proaspete timp de 5 zile; la congelator, se vor păstra timp de 1 lună.