Cookie-Uri Bocconotti Italiene
Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile italiene Bocconotti ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 249 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de migdale măcinate, coajă de lămâie, gem de căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bocconotti (Tartele De Patiserie Dulci), Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten, și Cookie-Uri Italiene De Smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, se amestecă făina, zahărul granulat, oul, gălbenușurile de ou, bicarbonatul de sodiu și coaja de lămâie.
Se taie în unt, folosind blender patiserie sau furculiță, până când amestecul vine împreună și începe să formeze un aluat umed. (Sau se amestecă cu mixer electric folosind atașament cârlig aluat.) Adunați aluatul într-o bilă. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați în timp ce faceți umplutura.
Într-un castron mic, amestecați gemul, migdalele și ciocolata până se combină bine.
Cu mâinile făinoase, formați lingurițe de aluat în aproximativ 24 de bile; aplatizați fiecare bilă într-o rundă. Apăsați 1 rundă pe partea de jos și în sus a Cupei mini brioșe fără grăsime. Lingură 1/2 linguriță de umplere în ceașcă. Sus cu o a doua rundă; marginile sigiliului. Repetați cu rundele de aluat rămase și umplutura.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește 2 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Se presară cu zahăr pudră.
Se servește cald sau rece.