Cookie-uri alb-negru inspirate de Zabar

Cookie-uri alb-negru inspirate de Zabar
Cookie-urile alb-negru inspirate de Zabar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 32 de porții cu 166 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, zahăr pudră, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Alb-Negru, Cookie-uri alb-negru, și Cookie-uri alb-negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pregătiți două foi mari de copt căptușite cu hârtie pergament. Nu ungeți tigăile, deoarece spray-ul/untul vor face tigăile prea alunecoase și fursecurile se pot răspândi.Cu un mixer electric, bateți untul și zahărul până când sunt netede și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Adăugați ouăle pe rând, apoi adăugați treptat laptele, urmat de extracte, sare și praf de copt. Amestecați bine pentru a vă asigura că praful de copt este distribuit uniform. Se amestecă făina de tort, apoi se adaugă făina rămasă. Aluatul nu trebuie să fie uscat, dar ar trebui să-și păstreze forma atunci când îl aruncați pe tavă.Folosind o lingură foarte generoasă, aruncați aluatul pe foile de copt distanțate la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți timp de 12 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
Scoateți din foile de copt și lăsați să se răcească.Setați o pungă de decorare netăiată și fără vârf într-un pahar și trageți părțile în jos pentru a face puțină manșetă .pentru a face glazura albă, combinați zahărul pudră, smântâna, laptele și siropul de porumb într-un castron și amestecați până se îngroașă. Se amestecă siropul de porumb și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
ArahideArahide
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Adăugați mai mult lapte, câte 1 linguriță, amestecând până când aluatul este subțire, dar încă suficient de gros pentru a țeava dintr-o pungă (puțin mai groasă decât lipiciul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
6
Transferați în geanta de decorare.Repetați aceiași pași cu rețeta de glazură neagră, adăugați doar pudra de cacao împreună cu zahărul pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
7
Transferați într-o altă pungă de decorare.Când cookie-urile sunt complet reci, întoarceți-le astfel încât partea plată să fie în sus. Tăiați vârful de pe Punga Albă de decorare și pipeți glazura albă peste jumătate din fiecare prăjitură. Repetați cu glazura neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
8
Lăsați fursecurile să stea la temperatura camerei sau să se răcească până când glazura este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateExpert
Gata În32 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista