Cookie-uri alb-negru inspirate de Zabar
Cookie-urile alb-negru inspirate de Zabar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 32 de porții cu 166 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, zahăr pudră, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Alb-Negru, Cookie-uri alb-negru, și Cookie-uri alb-negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pregătiți două foi mari de copt căptușite cu hârtie pergament. Nu ungeți tigăile, deoarece spray-ul/untul vor face tigăile prea alunecoase și fursecurile se pot răspândi.Cu un mixer electric, bateți untul și zahărul până când sunt netede și cremoase.
Adăugați ouăle pe rând, apoi adăugați treptat laptele, urmat de extracte, sare și praf de copt. Amestecați bine pentru a vă asigura că praful de copt este distribuit uniform. Se amestecă făina de tort, apoi se adaugă făina rămasă. Aluatul nu trebuie să fie uscat, dar ar trebui să-și păstreze forma atunci când îl aruncați pe tavă.Folosind o lingură foarte generoasă, aruncați aluatul pe foile de copt distanțate la 2 inci.
Coaceți timp de 12 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Scoateți din foile de copt și lăsați să se răcească.Setați o pungă de decorare netăiată și fără vârf într-un pahar și trageți părțile în jos pentru a face puțină manșetă .pentru a face glazura albă, combinați zahărul pudră, smântâna, laptele și siropul de porumb într-un castron și amestecați până se îngroașă. Se amestecă siropul de porumb și vanilia.
Adăugați mai mult lapte, câte 1 linguriță, amestecând până când aluatul este subțire, dar încă suficient de gros pentru a țeava dintr-o pungă (puțin mai groasă decât lipiciul).
Transferați în geanta de decorare.Repetați aceiași pași cu rețeta de glazură neagră, adăugați doar pudra de cacao împreună cu zahărul pudră.
Transferați într-o altă pungă de decorare.Când cookie-urile sunt complet reci, întoarceți-le astfel încât partea plată să fie în sus. Tăiați vârful de pe Punga Albă de decorare și pipeți glazura albă peste jumătate din fiecare prăjitură. Repetați cu glazura neagră.
Lăsați fursecurile să stea la temperatura camerei sau să se răcească până când glazura este fermă.