Conuri de înghețată prinț și prințesă
Conurile de înghețată Prince and Princess ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 404 calorii , 3 g de proteine și 20 g de grăsimi . Pentru 69 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Taste of Home necesită lemn dulce, colorant alimentar, roz și colorant alimentar și stropi în formă de inimă. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Va fi un succes la evenimentul tău de vară . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cornet de înghețată Cupcakes , Cornet de înghețată cu bezea și Cornet de înghețată înmuiat .
Instrucțiuni
Puneți linguri de înghețată și M&M's pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată și congelați până sunt gata de utilizare.
Combinați glazura și coloranții alimentari la alegere. Pentru a forma coroana prețului, tăiați inelul superior al conului de tort, aruncați partea de jos a conului; pus deoparte. Decorați ambele conuri cu glazură și perle argintii de zahăr. Înfășoară benzi de bomboane cu cap de aer în jurul unei frigărui pentru a forma panglici pe cornetul de zahăr al prințesei. Asigurați cu glazură.
Pentru păr, combinați colorantul alimentar galben și nuca de cocos. Pentru părul prințesei, împletește benzi galbene de lemn dulce într-o singură împletitură lungă. Legați ambele capete cu lemn dulce verde.
Scoateți înghețata din congelator și puneți fiecare linguriță pe un vas de servire. Pe o lingură, adăugați păr de nucă de cocos și puneți deasupra coroana prințului. Pe cealalta lingura, adauga parul de cocos si coroana printesei.
Așezați împletitură galbenă chiar în fața coroanei pentru a forma împletituri.
Apăsați ușor M&M-urile înghețate pentru ochi.
Adăugați un nas de ciocolată și stropiți în formă de inimă pentru gură.
Vin recomandat: Port
Portul este o alegere excelentă pentru înghețată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Portul Sandeman Vintage cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 135 de dolari pe sticlă.
![Portul Sandeman Vintage]()
Portul Sandeman Vintage