Contadina XXXII Ciuperci Pui Cacciatore
Contadina carne de pui cu ciuperci Cacciatore ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 3,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 483 calorii, 42G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cimbru, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este super. Încercați Ciuperci De Pui Cacciatore, Pui ca soția fermierului ar face: Pollo alla Contadina, și Pui Cacciatore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează puiul cu sare și piper.
Puneți făina într-un bol; adăugați puiul și haina, rezervând 2 linguri. excesul de făină.
Se Încălzește 2 Linguri. uleiul într-o tigaie largă adâncă la foc mediu-mare. Pui maro 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Adăugați restul de 1 lingură. ulei la tigaie.
Adăugați ciuperci, ceapă, usturoi, cimbru și boia de ardei. Gatiti, 10-15 minute, amestecand ocazional, sau pana cand ceapa este moale si ciupercile si-au eliberat lichidul. Se amestecă făina rezervată.
Se amestecă bulionul și roșiile, rupând roșiile întregi cu o lingură. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 3 minute până se îngroașă ușor.
Întoarceți puiul în tigaie și fierbeți 10 până la 12 minute până când puiul nu mai este roz în interior (165 grade F temperatura internă). Pentru a servi, lingură sos de ciuperci peste pui și tăiței.