Contadina De Legume De Gradina

Contadina De Legume De Gradina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Contadina XV Garden Legumable Paste Bake. O porție conține 438 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ardei gras, usturoi, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Paste De Legume De Grădină Coaceți, Brown Unt Gradina Legume Paste Coace, și Coaceți Legume De Grădină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Gatiti pastele in apa sarata clocotita pana la al dente, sau cu aproximativ 2 minute mai putin decat cele directionate pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie sau o cratiță mare adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa, ciupercile, morcovii, ardeii, usturoiul și busuiocul. Gatiti pana cand legumele sunt moi, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se amestecă piureul de roșii, cârnații, pastele fierte și 2 lingurițe. pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
6
Căldură prin.
7
Transferați într-un vas de copt de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Se presară uniform cu pătrunjelul rămas și brânza mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Coaceți 10 până la 15 minute până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista