Minty Mango Salsa

Minty Mango Salsa
Reteta Minty Mango Salsan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 65 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 35 calorii. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ardei iute, frunze de mentă, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Minty Mango Salsa, Popsicles Cremoase De Mango Mentolat, și Minty Verde De Măsline-Telina Salsa pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate24
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista