Consumul de rubarbă și căpșuni al lui Mindy Segal 4

Consumul de rubarbă și căpșuni al lui Mindy Segal 4
Mindy Segal ' s rubarbă și căpșuni Consommulabrum ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,61 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați brânză din lapte de vacă, portocală de sânge, sodă de rubarbă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Racit capsuni & sfecla Consomm 4 cu ulei de hrean, Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, și Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați 3 căpșuni în zaruri mici și puneți-le într-un castron mic; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați căpșunile rămase în felii groase de 1/4 inch și puneți-le într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați jumătate dintr-o tulpină de rubarbă în zaruri mici și puneți-o în castron cu căpșunile tăiate cubulețe; acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați tulpinile de rubarbă rămase în zaruri mari și puneți-le într-o oală mare.Folosind un cojitor de legume, scoateți coaja din portocală. Înjumătățiți portocala și tăiați fiecare jumătate în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
RubarbăRubarbă
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Așezați coaja și feliile de portocală în oală cu rubarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați sifonul, berea, păstaia de vanilie și semințele, zahărul, mierea, ghimbirul și lavanda în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă
GhimbirGhimbir
MiereMiere
SemințeSemințe
ZahărZahăr
BereBere
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se pune la foc mediu și se fierbe, amestecând ocazional până se dizolvă zahărul. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când rubarba este fragedă cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Adăugați căpșunile feliate rezervate și continuați să fierbeți până se înmoaie. Gustați și adăugați mai mult zahăr sau miere după cum este necesar.Puneți o strecurătoare mare cu plasă fină peste un castron mare rezistent la căldură și tapetați strecurătoarea cu un strat dublu de pânză de brânză țesută ultrafină. Lucrând în loturi, dacă este necesar, turnați amestecul în strecurătoare, apăsați ușor pe solide și aruncați solidele (aruncați și pânza de brânză când ați terminat). Se dă la frigider consommulmax până la rece.Când este gata de servit, încălziți cuptorul la 350 de litri F și aranjați un suport în mijloc.Între timp, puneți 1/2 cană de consommulkormal într-o cratiță mică și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
MiereMiere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
PolonicPolonic
BolBol
CuptorCuptor
9
Adăugați căpșunile rezervate cu zaruri mici și rubarba și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
RubarbăRubarbă
10
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.Feliați brânza în 4 runde. Apăsați o parte tăiată a brânzei în gingersnaps tocat și apoi așezați-o, cu gingersnap-ul în jos, pe o foaie de copt sau într-o tigaie sigură pentru cuptor. Repetați cu rundele de brânză rămase. Puneți deoparte orice ghimbir rămas pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
CuptorCuptor
11
Coaceți brânza până se încălzește, aproximativ 2 până la 3 minute.Pentru fiecare porție, Așezați 1 bucată de brânză în centrul unui bol de supă larg și puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
12
Se ornează cu un sfert din fructele fierte tăiate cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
13
Se toarnă consommulax în jurul brânzei și se presară cu gingersnaps rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
BrânzăBrânză
14
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista