Conserve De Pere Peppy
Conservele de pere Peppy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă servește 60 și costă 12 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 68 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ghimbir cristalizat, zahăr, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Conserve De Roșii De Pere, Conserve De Ghimbir-Pere, și Tort De Conserve De Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați perele tocate cu zahărul, ghimbirul cristalizat, sucul de lămâie, ghimbirul proaspăt și coaja de lămâie într-o oală mare grea; lăsați amestecul să stea 2 ore pentru ca perele să-și elibereze sucul.
Așezați oala la foc mediu-mare, aduceți la fierbere; gatiti, amestecand des, pana cand conservele sunt groase si cadeti de pe o lingura de metal in foi, de la 45 de minute la 1 ora. Piesele de pere vor fi translucide, iar conservele vor fi întunecate.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați conservele de pere în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 10 minute.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.