Conserve de pere cu cireșe și alune

Conserve de pere cu cireșe și alune
Pere conserva cu cireșe și alune este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 3 și costă 2,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 568 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pere de bosc, oțet de vin, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 51%. Încercați Conserve de pere cu cireșe și alune, Cherry Pear Conserva, și Pere-Portocaliu Conserva pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți, miez și tăiați perele în cuburi de 1/2 inch. Ar trebui să existe aproximativ 4 căni de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Combinați perele, cireșele uscate, oțetul, zahărul, ghimbirul, piperul și sarea într-o cratiță mare. Se fierbe la foc mediu până se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Poate fi pregătit cu 4 zile înainte.
4
Prăjiți alunele la 350 grade F (175 grade C) pe o foaie de copt unsă timp de 5 până la 8 minute. Cojiți nucile și tocați grosolan. Se amestecă în pere conserva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Serviți la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista