Conserve de pere cu cireșe și alune
Pere conserva cu cireșe și alune este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 3 și costă 2,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 568 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pere de bosc, oțet de vin, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 51%. Încercați Conserve de pere cu cireșe și alune, Cherry Pear Conserva, și Pere-Portocaliu Conserva pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți, miez și tăiați perele în cuburi de 1/2 inch. Ar trebui să existe aproximativ 4 căni de fructe.
Combinați perele, cireșele uscate, oțetul, zahărul, ghimbirul, piperul și sarea într-o cratiță mare. Se fierbe la foc mediu până se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute.
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Poate fi pregătit cu 4 zile înainte.
Prăjiți alunele la 350 grade F (175 grade C) pe o foaie de copt unsă timp de 5 până la 8 minute. Cojiți nucile și tocați grosolan. Se amestecă în pere conserva.
Serviți la temperatura camerei.