Conserve De Ghimbir-Pere
Conservele de ghimbir-pere ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 64 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 60 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați bartlett pear, ghimbir, lichior cu aromă de pere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Conserve de pere și ghimbir, Tort De Conserve De Pere, și Conserve De Roșii De Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mare. Se amestecă zahărul și apa; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 12 ore (nu dați la frigider).
Se aduce la fierbere, neacoperit, la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră și 15 minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Așezați 1 cană de conserve în fiecare dintre cele 4 borcane sterilizate (8 uncii). Se acoperă cu capace și se răcește cu susul în jos pe un suport de sârmă. Chill.
Notă: conservele se vor păstra la frigider până la șase săptămâni.