Conopidă Și Curry De Linte Roșie

Conopidă Și Curry De Linte Roșie
Rețeta conopidă și Curry de linte roșie ar putea satisface pofta indiană în aproximativ 1 oră și 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, semințe de chimen, ardei iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Conopidă Și Curry De Linte Roșie, Curry de linte și conopidă, și Curry De Linte Galbenă De Conopidă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Skeleton Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Proaspăt, fructat și, mai presus de toate, prietenos cu mâncarea, gr Corcrolner Veltliner ("Gru-Vee" pe scurt) arată farmecele care fac soiul de vin alb preferat al strugurilor din Austria. Un vin plin de aromă cu arome explozive de fructe, un curent mineral ușor și un finisaj complet, expansiv.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista