Conopidă și curry de cartofi

Conopidă și curry de cartofi
Reteta conopida si curry de cartofi ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 55 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 228 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 783 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, ceapă, pâine naan și iaurt natural și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este remarcabil. Curry De Cartofi Și Conopidă, Conopidă și Curry de cartofi cu caju, și Curry de conopidă, ouă și cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță. Gatiti ceapa timp de 10 minute pana se inmoaie, apoi adaugati ghimbirul, usturoiul, turmericul, chimenul si pudra de curry. Gatiti inca 1 min. Se amestecă roșiile și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați conopida, cartofii și ardeiul iute, condimentând după gust. Acoperiți cu un capac și gătiți ușor timp de 30 de minute bune, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, adăugați o picătură de apă dacă aveți nevoie, dar este menit să fie un curry uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sezonul GoyaSezonul Goya
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3
Când legumele sunt fierte, scoateți ardeiul iute, dacă doriți, amestecați o stoarcere de suc de lămâie și împrăștiați cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4
Serviți cu alegerea dvs. de pâine indiană și o păpușă de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista