Reteta conopida si curry de cartofi ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 55 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 228 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 783 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, ceapă, pâine naan și iaurt natural și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este remarcabil. Curry De Cartofi Și Conopidă, Conopidă și Curry de cartofi cu caju, și Curry de conopidă, ouă și cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță. Gatiti ceapa timp de 10 minute pana se inmoaie, apoi adaugati ghimbirul, usturoiul, turmericul, chimenul si pudra de curry. Gatiti inca 1 min. Se amestecă roșiile și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Turmeric
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați conopida, cartofii și ardeiul iute, condimentând după gust. Acoperiți cu un capac și gătiți ușor timp de 30 de minute bune, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, adăugați o picătură de apă dacă aveți nevoie, dar este menit să fie un curry uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Când legumele sunt fierte, scoateți ardeiul iute, dacă doriți, amestecați o stoarcere de suc de lămâie și împrăștiați cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
4
Serviți cu alegerea dvs. de pâine indiană și o păpușă de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.