Reteta conopida si curry de cartofi ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 55 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 228 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 783 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, ceapă, pâine naan și iaurt natural și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este remarcabil. Curry De Cartofi Și Conopidă, Conopidă și Curry de cartofi cu caju, și Curry de conopidă, ouă și cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță. Gatiti ceapa timp de 10 minute pana se inmoaie, apoi adaugati ghimbirul, usturoiul, turmericul, chimenul si pudra de curry. Gatiti inca 1 min. Se amestecă roșiile și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Turmeric
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați conopida, cartofii și ardeiul iute, condimentând după gust. Acoperiți cu un capac și gătiți ușor timp de 30 de minute bune, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, adăugați o picătură de apă dacă aveți nevoie, dar este menit să fie un curry uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Când legumele sunt fierte, scoateți ardeiul iute, dacă doriți, amestecați o stoarcere de suc de lămâie și împrăștiați cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cană De Usturoi Tocat
4
Serviți cu alegerea dvs. de pâine indiană și o păpușă de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.