Conopidă și ciuperci coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida și ciupercile coapte. O porție conține 48 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, oțet de cidru, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă și ciuperci coapte, Conopida cu ciuperci și ceapă, și Conopidă prăjită și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Spray vas de copt pătrat, 9x9x2 inci, cu spray de gătit.
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția cepei verzi.
Se întinde uniform în vasul de copt.
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede și se rumenesc.
Se presară cu ceapă verde.