Conopidă prăjită și supă de praz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați conopida prăjită și supa de praz. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 258 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,33 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. 220 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, conopidă, frișcă grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare includ supă de conopidă prăjită și praz, Conopidă prăjită și supă de praz, și Conopidă Prăjită Și Supă De Praz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Amestecați usturoiul și uleiul vegetal împreună într-un bol mic. Aranjați floretele de conopidă pe o foaie de copt; turnați amestecul de ulei peste conopidă. Aruncă la haină.
Coaceți conopida în cuptorul preîncălzit până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 30 de minute.
Topiți untul într-un vas de 4 litri la foc mediu; gătiți și amestecați prazul și făina în untul topit până când este parfumat și bine amestecat, 5 până la 10 minute.
Adăugați conopida, bulionul de pui și smântâna; fierbeți până când aromele s-au combinat, 20 până la 25 de minute. Se amestecă chervil, sare și piper în supă; se fierbe până la grosimea dorită, încă 10 până la 15 minute.