Conopidă prăjită și Gratin de Cheddar alb îmbătrânit
Conopida prăjită și gratinul de Cheddar alb îmbătrânit este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 221 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. 32228 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, conopidă, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Conopidă prăjită și Dip Cheddar alb îmbătrânit, Conopidă prăjită și supă de Cheddar alb îmbătrânit, și Măr prăjit și supă de Cheddar alb îmbătrânit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați floretele de conopidă în ulei împreună cu sarea și piperul și aranjați-le într-un singur strat pe o foaie mare de copt.Prăjiți conopida într-un cuptor preîncălzit de 204° până se rumenesc ușor, aproximativ 20-30 de minute.Topiți untul într-o cratiță la foc mediu, amestecați făina și lăsați să gătească până începe să se rumenească puțin.
Se amestecă laptele, nucșoara, sarea și piperul și brânza și se încălzește până când brânza se topește și sosul se îngroașă.
Se amestecă conopida în sosul bechamel, se toarnă într-un vas de copt și se acoperă cu firimiturile de pâine.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când clocotește pe părți și se rumenesc deasupra, aproximativ 15-20 de minute.