Conopidă prăjită și Gratin de Cheddar alb îmbătrânit

Conopidă prăjită și Gratin de Cheddar alb îmbătrânit
Conopida prăjită și gratinul de Cheddar alb îmbătrânit este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 221 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. 32228 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, conopidă, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Conopidă prăjită și Dip Cheddar alb îmbătrânit, Conopidă prăjită și supă de Cheddar alb îmbătrânit, și Măr prăjit și supă de Cheddar alb îmbătrânit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați floretele de conopidă în ulei împreună cu sarea și piperul și aranjați-le într-un singur strat pe o foaie mare de copt.Prăjiți conopida într-un cuptor preîncălzit de 204° până se rumenesc ușor, aproximativ 20-30 de minute.Topiți untul într-o cratiță la foc mediu, amestecați făina și lăsați să gătească până începe să se rumenească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă laptele, nucșoara, sarea și piperul și brânza și se încălzește până când brânza se topește și sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Se amestecă conopida în sosul bechamel, se toarnă într-un vas de copt și se acoperă cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când clocotește pe părți și se rumenesc deasupra, aproximativ 15-20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista