Conopidă prăjită cu sos de brânză Cheddar
Conopida prăjită cu sos de brânză Cheddar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 191 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți conopidă, sare de mare, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Supă de conopidă prăjită cu brânză Cheddar, Conopidă prăjită întreagă cu parmezan și glazură de brânză Cheddar, și Conopidă prăjită întreagă cu parmezan și glazură de brânză Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți-l la 375 de grade F. Aranjați un raft cu aburi peste o oală mare cu apă clocotită.
Scoateți frunzele exterioare verzi din conopidă, așezați-o pe grătarul cu aburi și aburiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Transferați într-un castron mare pentru a se răci. Odată ce conopida este suficient de rece pentru a fi manipulată, folosiți—vă mâinile pentru a rupe ușor floretele de pe tulpina centrală groasă-încercați să rupeți conopida în flori mari, mai degrabă decât în bucăți mici. Aranjați floretele, într - un singur strat, într-un vas de copt de 12 x 8 inci și puneți-le deoparte.
Într-o cratiță mare și grea la foc moderat, topiți untul. Reduceți focul la minim, adăugați făina și sarea și bateți până când ambele sunt încorporate și amestecul devine maro auriu, aproximativ 2 minute. Ridicați focul la moderat și adăugați laptele, amestecând constant, până se formează un sos neted (sosul trebuie să fie gros și lucios, dar totuși curgător), aproximativ 5 minute. (Dacă sosul este prea gros, amestecați treptat în lapte suplimentar până când se obține consistența dorită.)
Adăugați 1 cană de brânză rasă și bateți până se topește, aproximativ 1 minut.
Turnați sosul de brânză peste conopidă, asigurându-vă că acoperiți toate floretele.
Se presară cu restul de 1/4 cană de brânză și se condimentează cu piper, apoi se coace până când conopida se rumeneste și sosul de brânză clocotește, aproximativ 30 de minute.