Conopidă prăjită cu ierburi proaspete și parmezan
Conopida prăjită cu ierburi proaspete și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați flori de conopidă, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă prăjită cu ierburi proaspete, parmezan și lămâie, Supă Cremoasă De Usturoi Prăjită Cu Conopidă Sotată Și Ierburi Proaspete, și Ierburi Proaspete Și Parmezan Omletă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați conopida într-o tigaie mare de prăjire sau într-o tigaie cu jeleu.
Stropiți cu ulei; aruncați bine pentru a acoperi.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc, amestecând la fiecare 5 minute.
Se presară pătrunjel, cimbru, tarhon și usturoi.
Combinați amestecul de conopidă, brânza și ingredientele rămase într-un castron mare; aruncați bine pentru a combina.